Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Lean Six Sigma si RPA ca factori de revitalizare

Chiar si inainte de aparitia situatiei de criza provocate de COVID-19, preocuparea diverselor organizatii era din ce in ce mai accentuata pe trecerea la digitalizare, pentru introducerea noilor tehnologii, inclusiv Robotic Process Automation (RPA).

Odata cu aparitia crizei, eforturile companiilor s-au orientat catre reducere costurilor, care poate fi facuta in mod sustenabil prin optimizarea proceselor. Aceasta trebuie sa aiba in vedere in primul rand schimbarea de mentalitate, in sensul regandirii activitatilor intr-o varianta „to be”, centrata pe noile tehnologii (digitalizare, lucrul de la distanta, mutarea in on-line, cloud, etc.). In plus, trebuie inteleasa utilitatea metodologiei Lean Six Sigma, ca set de instrumente si principii de pregatire a proceselor in vederea automatizarii (digitalizarii).

Webinar-ul isi propune sa prezinte, in contextul existent, unde si cum organizatiile au nevoie de o abordare coerenta si consecventa, bazata pe Lean Six Sigma ca metodologie matura, astfel incat sa maximizeze sansele de succes si sa minimizeze eforturile si duratele de implementare a schimbarii.

Agenda:

  • Viata proceselor in si dupa pandemie

  • Ce este RPA? Conceptii eronate despre RPA.
  • Cei sapte pasi ai unei strategii de succes in implementarea RPA.

  • Tehnici de dezvoltare a increderii, motivatiei si angajamentului oamenilor. Masurarea performantei RPA.

  • Capcane de evitat.

NU RATA: participarea la webinar, asigura automat obtinerea unui voucher de 20% reducere la un curs ales din curricula BFS.