Cursuri Lean Six Sigma

CURSURI LEAN SIX SIGMA

Cursurile Lean Six Sigma sunt disponibile publicului pe tot parcursul anului. Lean vizeaza eliminarea risipei, in timp ce Six Sigma se concentreaza pe analiza datelor pentru a reduce variatia proceselor. Acest lucru duce la o precizie mai buna, productivitate mai mare si profituri mai mari. Pe scurt, Lean si Six Sigma combinate pot revolutiona modul in care functioneaza afacerea ta.

Lean fundamente

LEAN Fundamente ajuta organizatiile sa defineasca principiile, conceptele si tehnicile necesare transformarii dintr-o intreprindere traditionala intr-una centrata pe procese si clienti.

Lean avansat

LEAN AVANSAT dezvolta conceptele si instrumente invatate in LEAN BASIC, cat si elementele complexe ale afacerilor, cum ar fi alinierea initiativelor LEAN la strategia de afaceri.

Centura galbena

Cursul este destinat managerilor sau proprietarilor de procese din conducerea executiva, sefilor de departamente, colaboratorilor in situatia de a conduce un proiect pe termen scurt, expertilor sau specialistilor

Centura verde

Prin prezentari interactive, exercitii practice, activitati de grup, simulari si exemple concrete acest curs isi propune o intelegere aprofundata si corecta a elementelor fundamentale si a principiilor de baza ale metodologiei Lean Six Sigma.

Centura Neagra

Candidatii pentru acest curs trebuie sa aiba inclinatii spre zona analizei si sa se bucure de aprecierea colegilor. Ei vor fi implicati activ in schimbari in cadrul organizatiei si in procesul de dezvoltare a acesteia.

Campion

Cursul este destinat top Management-ului, Manageri sau Proprietari de procese din conducerea executiva, sefi de departamente sau proprietarilor de procese din conducerea executiva – care au sarcina de a mentine performantele proceselor in care sunt implicati si de a veghea la ameliorarea lor continua.

Minitab

Cursul se adreseaza specialistilor din toate domeniile de activitate, care vor sa invete si sa aplice tehnici statistice pentru rezolvarea problemelor, imbunatatirea proceselor sau analiza datelor, fara a fi sufocati de teorie.

Testimoniale

Daniel H.

“Am terminat centura galbena in toamna anului trecut si acum am o mai buna intelegere a Lean Six Sigma. Planuiesc sa ma inscriu la primul lor curs de centura verde.”

Vasile F.

“Super tare cursul de Lean 6 Sigma Yellow Belt, nu cred ca am mai participat la vreun curs cu modelul asta aplicat. Daca cursurile ar fi, ca mod de predare, jumatate din strategia de la acest curs, ar fi super!Merci mult!”

Paul E.

“Am inceput cu centura galbena, apoi mi-am luat certificarile de centura verde si neagra. Mi-am schimbat si jobul intre timp . E genul de domeniu in care esti cautat, pe masura ce „capeti experienta” … si cum eu merg spre 35 ani, a venit la momentul oportun. ”

Solicita o oferta personalizata