DESPRE NOI

Business Future Solutions (BFS) a fost înfiintata in martie 2014, fructificand experienta acumulata inca din anii 2007-2008 cand au fost lansate primele proiecte Lean Six Sigma.

BFS este o societate dinamica si solida, cu capital 100% romanesc, care s-a dezvoltat organic si a inregistrat an de an o crestere constanta a cifrei de afaceri si a cotei de piata.

Echipa BFS are experienta vasta in optimizarea proceselor din mai multe sectoare: energie (inclusiv petrol si gaze), automobile, servicii bancare si financiare, farmaceutice, sanatate, retail si FMCG, HoReCa, cercetare si educatie, administratie publica, siguranta si securitate in munca si mediu.

Misiunea noastra este sa sprijinim organizatiile in deblocarea potentialului lor uman, sa cream sinergii intre oameni, procese si tehnologii astfel incat organizatiile sa-si atinga potentialul maxim.

Viziunea noastra este sa cream un ecosistem unde clientii, colaboratorii si partenerii nostri sa isi impartaseasca experientele si sa mobilizam resurse pentru a adauga valoare pentru toti.

DESPRE NOI - business future solutions

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim organizatiile in deblocarea potentialului lor uman, sa cream sinergii intre oameni, procese si tehnologii astfel incat organizatiile sa-si atinga potentialul maxim.

Viziune

Viziunea noastra este sa cream un ecosistem unde clientii, colaboratorii si partenerii nostri sa isi impartaseasca experientele si sa mobilizam resurse pentru a adauga valoare pentru toti.

Valori

  • Integritate: Suntem onesti, deschisi si intotdeauna facem lucrurile asa cum trebuie. Ne pastram obiectivitatea in orice interactiune.

  • Respect: Ne respectam unii pe altii, ne recunoastem capacitatea, valoarea si faptul ca putem influenta lucrurile in bine. Apreciem diversitatea de idei, opinii si experiente.

  • Pasiune: Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ajutam si sa lucram in echipa cu clientii nostri.

  • Dezvoltare – cream zi de zi un plus de valoare prin tot ce oferim. Suntem deschisi la schimbare si o adoptam intr-un mod care incurajeaza colaborarea si capacitatea de adaptare.

  • Inovatie si eficienta: Avem o preocupare permanenta pentru abordarea inovativa/ creativitate, de a descoperi noi tehnologii.

Echipa

Aurelian Iuscu Lean six sigma trainer

Aurelian Iuscu

Aurelian are studii în inginerie și economie și este deținătorul unei certificări internaționale Master Black Belt Lean Six Sigma. El a adunat o experiență profesională de peste două decenii în coordonarea și implementarea proiectelor de optimizare, digitalizare și automatizare a proceselor, atât în sectorul de servicii, cât și în cel de producție. A dezvoltat și implementat programe de îmbunătățire continuă și a construit sisteme avansate de management. Aurelian a ocupat diverse poziții de management în cadrul companiilor multinaționale și deține abilități avansate de inovare și transformare digitala atât în sectorul privat, cât și în cel public. Este, de asemenea, un contributor activ în proiecte de cercetare și inovare.

Ion Teohari Lean six sigma trainer

Ion Teohari

Inginer diplomat in Electronica si Telecomunicatii si Lean Six Sigma Master Black Belt certificat international, cu peste 15 ani de experienta in metodologia Lean Six Sigma. Ion a fost, pentru mai multi ani, Country Manager pentru Meta Group Inc., in acel moment a doua mare companie de consultanta IT din lume, iar acum este co-fondator si Managing Partner pentru Business Future Solutions. Expertiza lui acopera zona de optimizare de procese pentru diverse industrii cum ar fi banci, automotive, petrol, FMCG, asigurari, productie de echipamente electrotehnice, etc. Ion este Accredited Training Associate pentru International Association for Six Sigma Certification, contribuind la instruirea, mentoringul si obtinerea certificarii internationale pentru mai mult de 500 de experti, si de asemenea este Subject Matter Expert pentru Global Skills Development Group, un alt prestigios organism de certificare.

Ana Neagu

De profesie Economist, certificată internațional Black Belt Lean Six Sigma si auditor IRCA, cu peste15 ani de experiență în gestionarea proiectelor la scară largă în domeniul managementului calității, audit intern, optimizarea proceselor și implementarea de proiecte în diverse sectoare de activitate. Se considera un “traducător” care convertește limbajul Lean Six Sigma și ISO 9001 în strategii aplicabile care reduc costurile, îmbunătățesc calitatea și sporesc eficiența.

Este pasionata de procesele organizaționale, de mentoratul echipelor, de transformarea culturilor organizaționale și de implicarea liderilor pentru a crea un mediu în care îmbunătățirea continuă nu este doar un obiectiv, ci o normă. Începând cu 2023, Ana s-a alăturat echipei BFS aducându-și cunoștintele și experiența în susținerea workshop-urilor de LSS, Design Thinking și Project management.

Teodor Vasiliu Lean six sigma trainer

Teodor Vasiliu

Economist, cu diploma universitara MBA, certificat international Master Black Belt Lean Six Sigma, cu peste 12 ani experienta in Lean Six Sigma, training si knowledge management. Teodor a lucrat in mai multe multinationale IT pe pozitii de management, sef de cabinet, instruire si dezvoltare personal, ceea ce i-a oferit posibilitatea sa lucreze si sa predea in majoritatea tarilor central, est si nord europene, iar in prezent este trainer acreditat si asociat al Business Future Solutions. Experienta ii permite sa se implice in activitati de instruire, mentorat si consultanta pe optimizare proceselor, in multiple industrii, precum si in livrarea unor cursuri de management, vanzari si productivitate la birou.

Incepand cu 2019, Teodor imbina experienta sa in domeniul IT cu metodologia Lean Six Sigma, specializandu-se in RPA / optimizarea proceslor prin utilizarea fortei de munca digitale.

Daniel Marcu Lean six sigma trainer

Daniel Marcu

Daniel Marcu este certificat international Master Black Belt Lean Six Sigma, Project Manager Professional (PMI), Scrum Master (Agile expert) si specialist RPA, cu peste 15 ani de experienta in management si consultanta in diferite industrii, fiind totodata Subject Matter Expert pentru Global Skills Development Group, un prestigios organism de certificare.

Daniel a implementat proiecte de dimensiuni mari si foarte mari cu obiective de optimizare organizationala si optimizare de procese, transformationale, de change management, de dezvoltare de personal, dar si proiecte tehnice in diferite companii si industrii. In plus, Daniel are o expertiza vasta in management, conducand echipe de dimensiuni variate din pozitia de manager, pana la nivelul de Director (Head of) in cea mai mare companie de energie din Estul Europei.

Rezultate Business Future Solutions

Punem in serviciul clientilor o vasta experienta in optimizarea proceselor prin Lean Six Sigma, cursuri si acreditare internationala, consultanta / mentoring pe proiectele organizatiilor, cu focus pe digitalizarea fortei de munca prin RPA.

CURSURI

Certificari internationale GSDC si IASSC

GSDC logo
IASSC logo
0+
Centuri Galbene
0+
Centuri Verzi
0+
Centuri Negre

CONSULTANTA

  • 10 – 35% Cresterea vanzarilor

  • 25 – 90% Reducerea duratei ciclului
  • 10 – 45% Mai putine defecte

  • > 22 Mil EUR Impact financiar al proiectelor

DIGITALIZAREA FORTEI DE MUNCA (RPA)

ntt data logo

Clienti

Main Customers
Main Customers
Main Customers
Main Customers
Main Customers
Main Customers
Main Customers

BFS in media

Eficienţă și calitate în asistenţa medicală

Utilizarea instrumentelor Lean Six Sigma în sistemul de sănătate este o modalitate prin care se urmărește eliminarea risipei și optimizarea proceselor și a utilizării resurselor

Inițiere în optimizarea proceselor din logistică

Cu instrumentele Lean și Six Sigma, alaturi de Sterge.ro și DEKRA, am șters risipa.

Rezistența la digitalizare

Emisiune Canal 33: Există rețete pentru digitalizarea administrației?

Transformarea digitala – o strada cu sens unic

Emisiune Canal 33: Drumul digitalizarii in instituțiile publice

Emisiune Canal 33: Potențialul nevalorificat al digitalizării

Strategii inteligente post-criza pentru asigurari

Despre digitalizare si strategii inteligente post-criza pentru piata de asigurari, optimizarea proceselor dintr-o companie, dar si despre rolul consultantei IT si digital marketing au discutat Alin NITA – General Manager, FivePlus Solutions , Aurelian IUSCU – Managing Partner BFS, Business Future Solutions si Sergiu COSTACHE – Revista PRIMM Asigurari & Pensii – in cadrul emisiunii Ora de Risc #DeAcasa.

Conform unui studiu recent, numai 3 din 10 companii din Romania folosesc social media pentru vanzari. Care este situatia in domeniul asigurarilor in ceea ce priveste digitalizarea? Despre acest subiect au discutat Alin NITA – General Manager, FivePlus Solutions – si Aurelian IUSCU – Managing Partner, Business Future Solutions – in cadrul emisiunii „Ora de risc” difuzate de RFI.

un eveniment international aflat la prima editie in format extins in Republica Moldova

Analiza de business protv invitati

– „Cum optimizam eficient procesele din asigurari? Solutiile Lean Six Sigma”.

Optimizare procese asigurari simulare

Realitatea ne-a demostrat ca necunoasterea clara si completa a cerintelor clientilor conduce, mai devreme sau mai tarziu, la o prabusire a vanzarilor (produselor sau serviciilor) si implicit a profitabilitatii companiei.

Vocea Clientului discutii

Raspunsul il gasiti in feed-back-ul paticipantilor la simularea de proces

Rolul managerului conferinta