Excel

CURSURI EXCEL

Excel fundamente

Workshopul Excel pentru incepatori este conceput pentru persoane care se confrunta cu provocarile utilizarii si manipularii datelor, care pregatesc rapoarte si analizeaza la nivel de baza informatiile. Cursul introduce o serie de elemente Excel®, pornind de la meniuri pana la utilizarea functiilor si graficelor.

Excel intermediar

Workshopul Excel este conceput pentru cursantii care sunt relativ familiarizati cu alte produse software Microsoft sau de productivitate in birou. Cursul porneste de la o serie de elemente de baza Excel, (navigatie, meniuri si aspect), parcurge intreaga gama de functii (aritmetice, text, statistice, logice, financiare, etc), grafice si utilizare pivoti, incheind cu modalitati noi de manipulare a datelor, automatizari, astfel incat sa ajunga usor la rezultatul dorit.

Excel avansat

Workshopul Excel este destinat cursantilor care urmaresc optimizarea a cat mai multe procese din companie, care lucreaza frecvent cu serii de date, pregatesc rapoarte si fac calcule avansate. Participantii la curs vor exersa cele mai utilizate formule si notiuni din Excel®, vor invata modalitati noi de manipulare a datelor, astfel incat sa ajunga usor la rezultatul dorit.