Project Management

PROJECT MANAGEMENT

Fie ca vorbim de Project Management Clasic, de Agile cu metodologia SCRUM fie ca vorbim de optimizare, in absolut toate organizatiile vom avea de-a face cu proiecte. Programele noastre de instruire, au optional si o componenta de mentorat, coaching, consultanta in implementarea conceptelor. Business Future Solutions este Numarul 1 in proiecte de optimizare implementate si nu numai. De la definirea strategiei, pana la dezvoltarea de produse si servicii, proiectarea si optimizarea proceselor, derularea de proiecte de investitie si de digitalizare si pana la managementul schimbarii aferent implemetarii de proiecte, echipa noastra are atat expertiza, dar mai ales experienta necesara in implementarea de proiecte.

Cunoscand avantajele dar si limitele celor 2 abordari – cea clasica de Management de Proiect, dar si abordarea Agile va putem ajuta sa intelegeti si sa alegeti corect fiecare abordare.

Abordari Agile

Obiectivul cursului este sa va familiarizam cu lumea Agile, cu diversele abordari Agile, cu modul de gandire (mentalitate) Agile, cu tipurile de proiecte unde se poate aplica cel mai bine Agile, cu tehnicile si instrumentele de tip Agile.

Project Management Aplicat

Fie ca vorbim de o abordare clasica in managementul proiectelor, fie ca vorbim de abordari Agile, este nevoie de o intelegere metodologica a conceptelor. Pe langa acest lucru, obiectivul cursului este sa intelegeti cum se aplica practic conceptele din zona Managementului de Proiecte.

Project Management Avansat

Dezvoltat pe conceptele PMBoK (Project Management Body of Knowledge) al PMI cursul de fata va pregateste sa conduceti, sa faceti parte sau sa fiti proprietarul unui proiect inarmat cu intelegerea corecta a managementului de proiect dar si cu instrumentele aplicate si verificate de organizatii si manageri de proiect din intreaga lume.