SOFT SKILLS

Soft skills curs de comunicare trainer

Comunicare organizationala

Comunicare organizationala, inter-departamentala, consta intr-o comunicare eficienta intre indivizi, iar oamenii comunica si interactioneaza uneori mai bine, alteori… mai putin bine. Comunicarea este un element cheie la toate nivelele organizationale si mai ales cand comunicam in afara ei. Daca o facem eficient, angajatii vor fi mai eficace in activitatile lor zilnice si mediul de lucru va fi placut.

cursuri soft skills CURSURI VANZARI COMUNICARE MANAGEMENT

Comunicare si feedback asertiv

Feedback-ul este cel mai important lucru in construirea unei echipe, deoarece faciliteaza interactiunea sanatoasa intre membrii echipei si creste eficienta  echipei. De aceea, cursul isi propune dezvoltarea abilitatilor de comunicare, a unor tehnici de impact si un stil de comunicare asertiv, corect fata de ceilalti.

soft skills cursuri VANZARI COMUNICARE MANAGEMENT

Excelenta in Customer Care

Echipele de Customer Service sunt un avantaj competitiv, ele fidelizeaza si castiga clienti . Organizatiile de succes au transformat mentalitatile si comportamentele echipei de suport din departament „suport-vanzare” in forta de generare de noi oportunitati.

cursuri de vanzari

Vanzari consultative

Vanzarile consultative se bazeaza pe stabilirea unei relatii cu clientul, intelegerea afacerii acestuia si dezvoltarea capacitatii de a oferi solutii pentru probleme pe care clientul le are sau nici nu realizeaza ca le are. Participantii vor invata sa stabileasca relatii cu echipa de Management din organizatia clientului, a ii intreba „Care sunt problemele cu care te confrunti?”, a fi in stare sa sintetizezi informatiile obtinute  „Aici este durerea ta” si sa oferi solutii unice de a le adresa:  „Aici sunt punctele sensibile pe care industria Dumneavoastra le are si acesta este modul in care le puteti depasi”.

cursuri de CURSURI VANZARI COMUNICARE MANAGEMENT

Negociere

Fie ca va place sau nu, sunteti un negociator, negocierea face parte din viata noastra. Negociem cu seful pentru cresterea salariului, negociem cu un strain pentru cumpararea unui apartament, negociem cu sotul/sotia programul de duminica. Negocierea este un mijloc simplu de obtine ceea ce dorim de la ceilalti, asa ca vino sa inveti sa fii mai bun la acest „joc”.

cursuri de CURSURI VANZARI COMUNICARE MANAGEMENT soft skills

Six Thinking Hats

„Obiectivele cursului
1. Castigarea unei cunoasteri profunde a cadrului Six Thinking Hats;
2. Sa inveti sa maximizezi puterea fiecareia din cele Sase Palarii;
3. Practicarea concentrarii specifice Gandirii Paralele;
4. Castigarea intelegerii si abilitatilor de Gandire Laterala.”””

VA DORITI UN CURS DE NETWORKING? … DE PUBLIC SPEAKING? … ALT TIP DE CURS SOFT SKILLS?

Solicita o oferta personalizata