Strategy & Innovation

STRATEGIE SI INOVARE

Strategia de business (afaceri) sau strategia de dezvoltare reprezinta concepte cheie pentru orice organizatie. In cadrul programelor de instruire pe care Business Future Solutions le desfasoara, dar si in cadrul activitatilor de consultanta si mentorat, sustinem ideea ca tot ceea ce facem in cadrul organizatiei trebuie sa plece de la strategie. Definirea strategiei este un pas important, dar nu singurul. Este clar ca daca lucrurile nu s-ar schimba, organizatiile ar putea sa faca aceleasi lucruri mereu si nu ar fi nevoie de inovatie. Totusi, in conditiile mediului VUCA, inovatia joaca un rol cheie. Schimbarile se petrec azi cu o viteza naucitoare, viitorul fiind incert. Acest lucru inseamna ca trebuie sa definim strategia organizatiei, sa inovam, sa ne adaptam, sa ne pregatim pentru schimbare si sa facem schimbarea de care este nevoie.

Pachetul de instruiri din zona de Strategie si Inovare vine sa va ajute sa fiti pregatit si sa raspundeti la intrebarile: care este scopul si ambitia organizatiei; cum putem sa atingem aceasta ambitie; cum stabilim indicatorii de performanta corecti si cum ii monitorizam; cum facem un management al schimbarii eficace; cum inovam in zona de procese – digitalizarea lor si utilizarea RPA, precum si asigurarea calitatii optime cu Design for Six Sigma; cum putem folosi Design Thinking ca o solutie inovativa pentru produse, servicii, procese noi dar si sa raspundem la problemele pe care le avem.

Fundamentele Strategiei in Realitate

Acest program de instruire se adreseaza celor care doresc sa inteleaga De Ce? functioneaza organizatiile, care este contextul si directia programelor si proiectelor de optimizare, care este obiectivul unui sistem de Management al Performantei.

Integrare Lean Six Sigma – RPA

Cursul isi propune sa prezinte, intr-un context general al evolutiei catre optimizarea proceselor, unde si cum organizatiile au nevoie de o abordare coerenta si consecventa, bazata pe Lean Six Sigma ca metodologie matura, astfel incat sa maximizeze sansele de succes si sa minimizeze eforturile si duratele de implementare.

Design for Six Sigma

Acest curs isi propune sa va familiarizeze cu metodologia DMADV pentru DFSS, pentru a va permite sa puteti inova permanent produse si servicii de inalta calitate avand la baza filosofia Lean Six Sigma. Obiectivele aceste metode sunt imbunatatiri dramatice atat din punctul de vedere al satisfactiei clientului, cat si a reducerii costului si timpului in procesul de proiectare.

Performance Management – Managementul Performantei

Prin acest program se urmareste furnizarea informatiilor si crearea de abilitati de lucru pentru dezvoltarea si implementarea unui sistem de Management al Performantei, prezentarea principalelor concepte, prezentare de exemple de buna practica si identificarea nivelului de aplicabilitate in cadrul organizatiei cursantilor

Change Management – Managementul Schimbarii

Acest training vine in sprijinul organizatiilor pentru cei care conduc schimbarile, cat si pentru cei care fac parte din procesul de schimbare, sau sunt afectati de schimbare cu studii concrete, instrumente care pot fi utilizate in procesul de management al schimbarii si concepte practice care pot fi utilizate imediat dupa finalizarea cursului.

Design Thinking

Obiectivul principal al acestui curs este sa va ajute organizatia sa proiecteze produse, servicii, procese, solutii, strategii, si experiente mai bune. Design thinking va ajuta echipele sa dezvolte sulutii la problemele pe care le aveti in mod practic si inovativ.